میگو برای برخی از اشخاص مزه بسیار لذیذ و دلچسبی داراست بخصوص وقتی با پوششی از آرد سوخاری بخوبی برشته گردیده باشد، اما یکسری از افراد نهتنها از قیافه این ملخ دریایی خوششان نمیآید بلکه بوی زهم آن را هم نمیپسندند . عده دیگری نیز میباشند که میگو را به برهان ارزش بالایی که دارد در برنامه غذاییشان وارد نمیکنند .
مقدمه می بایست بگوییم علاوه بر میگوی سوخاری با میگو میتوان غذاهای متنوعی همچون میگو پلو، قلیه میگو و خورش میگو تهیه و تنظیم کرد . زمانی از میگو در غذاهایی به چهره هم پا با مواد دیگر استعمال شود بر اندازه پرسهای طعام افزوده می شود . به این ترتیب با یک کیلوگرم میگو میتوان براحتی از تعدادی نفر پذیرایی کرد و در مقایسه با غذاهایی که با گوشت، مرغ یا ماهی تنظیم میگردد در صورتیکه میگو ارزانتر نباشد گرانتر نمی باشد .
نکته مهمتر آن که میگو به استدلال بها غذایی مضاعف بالایی که دارااست صرف میکند برایش هزینه و آن را در برنامه غذاییتان وارد فرمایید . در صورتیکه میگو بخوبی پخته یا این که از ادویهجات و سبزیجات مختلفی هنگام طبخ آن به کارگیری شود، بوی زهمش از دربین میرود و ذائقهپسند می شود .
این را نیز بدانید گهگاه بعضا خانوادهها برای صرفه اقتصادی ترجیح میدهند از ناگت میگو به کارگیری کنند . اضطراری هست بدانید بخش اعظم ناگتها را پیاز، نشاسته، نمک، چربی و آرد سوخاری تشکیل میدهد و در این ترکیبات، تنها ردپایی از گوشت میگو وجود دارد که درصورتیکه به اعتنا بیندیشیم متوجه میشویم پول میگوی تازه را دادهایم، البته خمیری با مزه میگو خوردهایم .
تفاوت
ارزش میگوها در چیست؟ میگو هر چه ریزتر باشد در مقایسه با میگوهای درشت یا این که به اصطلاح شاهمیگو، بافت لطیفتری داشته و بخصوص برای سالمندان و کودک ها قابلیت و امکان جویدن و هضم خوب تر و جذب بالاتری دارد، اما چرا میگوهای ریز و درشت در بازار قیمتهای متفاوتی دارد؟ این تفاوت ارزش به درصد زواید آنها مربوط میگردد . میگوهای گرانقدر در مقایسه با اشکال ریز 30 درصد کل بدنشان مشتمل بر ضایعاتی زیرا رمز و دم و پوست هست ولی در میگوهای ریز این زواید بخش بیشتری از تن میگو را شامل میگردد و به 50 درصد میرسد . در سود تفاوت قیمت میگوهای ریز و درشت به بها غذایی آنان مربوط نمیشود و همگی اشکال میگوها ارزان، گران، ریز، درشت، سرتیز، هندی، موزی، ببری و . . . بها تغذیهای یکسانی دارد .
انواع میگو , پروتئین