ماکیان البرز

ماکیان البرز

ماکیان البرز

ماکیان البرز

مجموعه های عمده آبزیان پرورشی

مجموعه 
های عمده آبزیان پرورشی به طور کلی آبزیان پرورشی در سطح اول به دو گروه بیشتر گیاهان و جانوران آبزی تقسیم می شوند . 
گیاهان 
آبزی پرورشی گیاهان آبزی خویش به دو تحت گروه گیاهان تک سلولی یا این که فیتوپلانکتون ها، و گیاهان پر سلولی یا این که جلبک ها تقسیم می شوند .به عبارتی مدل که پیش از این نیز اشاره شد، رشد گیاهان آبزی صرفا از یک سری ده سال گذشته ابتدا گردیده میباشد .در ظاهر رویش گیاهان مالامال سلولی زودتر از گیاهان تک سلولی آغاز شده میباشد . 
از گیاهان تک سلولی پرورشی عمدتا برای تغذیه نوزاد طاقت فرسا پوستان، نرم تنان، و ماهی ها به کارگیری می شود . نوزاد مشقت بار پوستان و بخش اعظم دسته های ماهی های پرورشی، تغذیه از محفظه خارج را با خوردن فیتوپلانکتون ها ابتدا مینمایند . برخی از این نوزادان به اندازه ای کوچک می باشند که در مراحل اول تغذیه چیزی جز گیاهان تک سلولی را نمی توانند بخورند . چه بسا زئوپلانکتون ها یا جانوران ریز شناور در آب هم برای آن ها درشت می باشند . در کارگاه های نشر و رشد سخت پوستان و قابل انعطاف تنان، رشد فیتوپلانکتون ها در سکو نخستین اهمیت قرار داراست . 
امروزه پرورش گیاهان تک سلولی به طور متراکم، در سطوح بزرگ، و برای ساخت انبوه این گیاهان انجام می گیرد . محصول ها حاصله را پس از خشک کردن به مصرف تغذیه آبزیان می رسانند و یا این که برای تهیه و تنظیم مواد غذایی، دارویی و بهداشتی زمینه نیاز بشر به کار می مارک .
رشد گیاهان مالامال سلولی یا این که جلبک ها ی آبی‌رنگ نیز در بعضی از کشورها به چهره انبوه انجام می گیرد . در کشورهای آسیای جنوب شرقی و خاور دور از این گیاهان برای تهیه و تنظیم غذا، تولید مواد دارویی و زینتی و هم غذا دام استعمال می شود .آگار که برای تهیه محیط کشت میکروبی موضوع به کارگیری قرار می گیرد، و هم آلجینات که برای قالب گیری دندان در دندان طبابت مصرف می شود، از گیاهان دریایی درست می شوند . در ساختن اکثری از گونه های شامپوها،صابونهاوسایرموادبهداشتی نیزازگیاهان آبزی به کار گیری می گردد . 
جانوران 
آبزی پرورشی الف: 
تقسیم بندی تجارتی ب: 
تقسیم بندی اکو لوژیک یا بوم شناسی ج: 
تقسیم بندی از حیث شوری آب د: 
تقسیم بندی از نظر تحمل شوری آب ه: 
تقسیم بندی از حیث گونه مصرف الف 
- تقسیم بندی تجارتی: از نقطه حیث ساختار بدن، آبزیان پرورشی به دو مجموعه بزرگ آبزیان باله دار که دربرگیرنده همگی ماهی های پرورشی است، و آبزیان پوسته دار یا صدف دار شامل تمامی دشوار پوستان و نرم تنان تقسیم می شوند . کفه قابل انعطاف تنان، و پوست سخت و کیتینی سخت پوستان را به طور کلی پوشش سخت می گویند . براین اساس گونه های ماهی های پرورشی جزء باله داران پرورشی، و انواع میگو، سلطان میگو (لابستر)، خرچنگ، صدف های خوراکی، صدف های مروارید ساز و حلزون ها، از نقطه نظر تقسیم بندی تجارتی قسمتی از آبزیان صدف دار میباشند . 
ب 
- تقسیم بندی اکولوژیک یا بوم شناسی: از نقطه نظر موقعیت زیست محیطی به ویژه مرتبه حرارت محفظه که عامل فراوان دارای اهمیت و موثری در پرورش و ساخت انواع متعدد آبزیان است، آبزیان پرورشی را به دو مجموعه اکثر سرد آبی رنگ و گرم آبی رنگ تقسیم می کنند . 
1 . آبزیان سرد آبی: آبزیان پرورشی سرد آبی آن گروه از آبزیان میباشند که درجه حرارت مناسب برای رشد آنها در بین 10تا18 درجه سانتیگراد می باشد . برای این که در این آبزیان ساخت گامتهای جنسی (تخمک و اسپرماتوزوئید) به خوبی فیس می گیرد، در طول فصل سرد، باید رتبه حرارت محفظه زیست آنها، به حداقل 8 جایگاه سانتیگراد پایین رود . برای مثال در کارگاه های نشر و رویش ماهی قزل آلا که یک عدد از انواع آبزیان سرد آبی رنگ است، در‌صورتی‌که سکو حرارت آب در زمستان به 8 مرتبه سانتیگراد یا این که کمتر نرسد، رشد و نمو تخم به خیر و خوبی انجام نمی گیرد . در شرای گرمای آب در ارتفاع سال از 12 جایگاه سانتیگراد کمتر نباشد، اساسا تخم قابل نشر تولید نمی شود . 
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.