ماکیان البرز

ماکیان البرز

ماکیان البرز

ماکیان البرز

پرورش ماهی

محبعلی سیستانی روز چهارشنبه در خاطرنشان کرد و گو با خبر نگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به مساعد بودن حالت اقلیمی سیستان و بلوچستان برای رشد ماهی در سالجاری نزدیک به 300 هزار قطعه نوپا ماهی سردابی در ماه های آبان و آذر در استخرهای استان رها سازی شده بود که پیش بینی می شود بیش از 150 بدن ماهی از این استخرها برداشت شود . 

او گفت: این تعداد کودک ماهی در استخرهای پنج شهرستان سیستان و شهرستان های زاهدان، خاش و مهرستان توزیع گردیده بود . 

مدیریت کل شیلات سیستان و بلوچستان افزود: وزن ماهی های رهاسازی گردیده حدود 15 تا 20 گرم بود که در نقطه پایان دوره برداشت به وزن تقریبی 300 تا 500 گرم رسیده می باشد . 

خوراک آبزیان

او ابلاغ کرد: نوباوه ماهی زمینه نیاز استخرهای سرد آبی‌رنگ استان از سیستم های مداربسته شهرستان خاش تامین می شود . 

سیستانی ادامه داد: آموزش آبزی پروران و یاری های ترویجی در قالب به کار گیری از فناوری سبب افزایش تراکم رهاسازی ماهی در استخرها از پنج قطعه در مترمربع به 30 قطعه و حرکت از مقیاس معیشتی به اقتصادی شده که در این قضیه شیلات فراوان پیروز بوده هست . 

او گفت: این فرمان سبب گردیده تا رویش ماهی به حق تقدم اولیه یا این که دوم کشاورزان تبدیل شود . 

مدیر کل شیلات سیستان و بلوچستان (آب های داخلی) با اشاره به تسهیلات پرداخت شده به رویش دهندگان افزود: 70 درصد تسهیلات بلاعوض از سوی شیلات استان در اختیار پرورش دهندگان قرار می گیرد و فقط 30 درصد سهم آورده آنها هست . 

او اظهار داشت: ماهی قزل آلا آنگاه از نقطه پایان زمان رشد در مرحله ناحیه و شهرستان های سیستان و بلوچستان توزیع و ارزش هر کیلوگرم این مدل ماهی به طور متوسط 300 هزار ریال خواهد بود . 

به گزارش ایرنا، سیستان و بلوچستان به سبب گستردگی منابع آبی دارنده 2 اداره کل شیلات بومی در زابل و چابهار می‌باشد که اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان (آبهای داخلی) مستقر در زابل واقع در شمال استان وظیفه در دست گرفتن و حمایت از منابع آبی داخلی و سازمان کل شیلات سیستان و بلوچستان ساکن در بندر چابهار واقع در جنوب استان در حوزه آبهای دریای عمان فعال هستند . 

ماهی یک عدد از منابع حیاتی پروتئین حیوانی میباشد که نقش مهمی در تامین غذای سلامت برای افراد جامعه دارااست . برای تامین این منشا مفید، پرورش ماهی در استخرها قضیه اعتنا قرار گرفته و توسعه و گسترش داده شده است . با اعتنا به این که هزینه­ی تغذیه ماهی در حدود 57% کل هزینه­ رویش آن را دربرگیرنده می­شود، رویش دهندگان ماهی تمایل به گزینش ظریف توده زنده ماهی­ها در زمان­های موضوع نیاز برای تغذیه آن ها دارند . هم درحال حاضر تشخیص وزن و تراکم توده زنده ماهی­ها به چهره آماری فیس می­گیرد که با خطایی حدود 15 تا 25 درصد روبرو می­باشد . بدین ترتیب یک خط مش جدید برای انتخاب تراکم جمع زنده داخل استخر به یاری پردازش تصویر در این مطالعه توصیه گردید . بر همین اساس سازه­ای برای استقرار دوربین بر روی استخر نصب شوید و در 6 تراز از فصل رویش از تراکم­های مختلف به تعداد کافی عکس تهیه شد . وزن واقعی ماهی­ها هم مقدار گیری شد . عکس­ها با قابل انعطاف افزار متلب مورد تجزیه و بررسی قرار گرفتند . نتایج تحقیق نشان بخشید که در هر مرحله از فصل رشد دربین تعداد پیکسل­های مربوط به تصاویر ماهی­ها و وزن حقیقی و واقعی آن­ها یک ارتباط خطی مطلوب با ضرایب تبیین 937/0، 962/0، 790/0، 988/0، 991/0 و 942/0 به ترتیب از برهه زمانی بارگیری استخر تا بازه برداشت ماهی وجود دارااست . اعتبارسنجی جور با داده های جدید قضیه آنالیز قرار گرفت و نتایج ارتباط بدست آمده نشان بخشید که در میان تراکم حقیقی وواقعی و تراکم بدست آمده از جور ریاضی اختلاف مضمون‌ داری در سطح احتمال پنج درصد وجود ندارد . 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.