ماکیان البرز

ماکیان البرز

ماکیان البرز

ماکیان البرز

خواص میگو

خواص میگو ♦ ضدفشارخون میگو از منابع اسیدهای چربی از خانواده امگا۳ می باشد که دریافت آن به در اختیار گرفتن فشارخون یاری می‌نماید . ولی سفارش می شود این ماده‌غذایی در هنگام تنظیم با دستکم روغن و نمک طبخ شود، در این رخ به گزینه‌ای مناسب برای کاهش مرحله فشارخون تبدیل خواهد شد زیرا سرخ‌کردن آن در روغن، کالری عمده به بدن می‌رساند و سبب ساز افزایش‌وزن می شود که خویش از کارداران پیدایش فشارخون می‌باشد . 

خوراک آبزیان
♦ سرشار از سلنیوم یکی از موادمعدنی‌ای که در میگو به مقدار زیاد یافت می‌شود، سلنیوم است . با میل کردن ۱۰۰ گرم میگو، ۶۴ درصد از نیاز روزمره به این ماده‌مغذی تأمین خواهد شد و از آنجا که سلنیوم خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد، عادت به تناول کردن میگو، احتمال ابتلا به سرطان روده والا و اشکال سرطان خون مثل «لوسمی» و «لنفوم هوچکین» را کاهش می‌دهد . 
♦ ضدآلزایمر امگا۳ فراوانی که در میگو وجود دارد، منجر می شود عادت به مصرف هفتگی آن از بروز آلزایمر و خلل حواس در برهه زمانی سالمندی جلوگیری نماید . در واقع، دریافت روزانه ۳۸۰ میلی‌گرم از این اسیدهای چرب، از بروز مشکل حواس و آلزایمر جلوگیری میکند و با تناول کردن هفته‌ای ۲ تا ۳ بار میگو، این میزان اسیدچرب به تن خواهد رسید . 
♦ ضد کم‌خونی اشخاصی که به دلایل گوناگون گوشت قرمز رنگ نمی‌خورند، بیش از سایر افراد در معرض ابتلا به کم‌خونی ناشی از فقر آهن قرار دارا‌هستند و از آنجا که با میل کردن ۱۰۰ گرم میگو، ۱۹ درصد از نیاز به این ماده‌مغذی تأمین می‌شود، بهتر هست در رخ نخوردن گوشت قرمز، میگو را در برنامه غذایی روزانه‌شان بگنجانند . 
♦ منشاء پروتئین و کلسترول خوب میگو برخلاف تصور عامه مردم، منجر افزایش کلسترول نمی‌شود زیرا بررسی‌های مقایسه‌ای میان دو رژیم‌غذایی با تخم‌مرغ و میگو نشان داده‌اند که رژیم دارنده میگو ۷ درصد سطح کلسترول بد و ۱۲ درصد مرحله کلسترول عالی را افزایش می دهد در حالی که رژیم دارای تخم‌مرغ، سطح کلسترول بد را ۱۰ درصد و سطح کلسترول خوب را ۷ درصد بالا میبرد . 
در واقع این ماده‌غذایی چربی یه خرده دارااست و با تناول کردن ۱۲ عدد میگوی درشت بخارپز شده، ۱۶۰ میلی‌گرم کلسترول وارد بدن می گردد و مرحله تری‌گلیسرید ۱۳ درصد تحت می آید بدین ترتیب سفارش میگردد آن را نظیر سایر منابع پروتئینی مصرف کنید . 
خط مش تشخیص میگو سالم‌ و فاسد زیرا میگو نسبت به فساد کلیدی می باشد در چهره وجود آلودگی دوچندان در زمان کوتاه فاسد خواهد شد . در روش تشخیص مقایسه‌ای میگوی سالم و فاسد موردها زیر از اهمیت برخوردار هست . 
خرابی میگو: میگوها معمولا در دریا بوسیله تورهای ترال Trawl از کف دریا و در مدت طولانی صید می‌شود، طولانی بودن دوران تورکشی موجب خواهد شد که رسوبات یار تور به تراز آب کشیده شوند و میگوها آلودگی متعددی داشته باشند که در این رخ در صورتی‌که میگو در قوانینی قرار گیرد که محیط برای رشد و انتشار میکرو‌ارگانیسم آماده باشد . 
میکروارگانیسم‌ها سریعا نشر می‌یابند و در چنین حالتی چون میگو نسبت به فساد اصلی میباشد در صورت وجود آلودگی مضاعف در مدت کوتاه فاسد خواهد شد . در رویه تشخیص مقایسه‌ای میگوی سالم و فاسد موردها ذیل از اهمیت برخوردار میباشد . 
بو: در میگوی تندرست بوی منحصر به فرد میگو استشمام میشود در حالی که در میگوی فاسد بوی زُهم با بوی شدید آمونیاک و سولفید هیدروژن استشمام میگردد . 

نظرات 1 + ارسال نظر
کیان باتری سه‌شنبه 24 اردیبهشت 1398 ساعت 17:22 http://www.kianbattery.com

هر چقدر هم خواص داشته باشه باز نمیشه خوردش

امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.